Bridgeklubben Spar Bonde

Spar Bonde blev stiftet 9. februar 1982 og er medlem af Danmarks Bridgeforbund, DBf. Vi er en mindre, hyggelig bridgeklub der spiller i Gedevasevang, Hestetangsvej 30 A, 3520 Farum. Onsdag kl. 18.45 - 22.30 fra primo september til medio april.

Normalt er vi 8 borde, og vil gerne invitere nogle nye medlemmer i vor kreds. De fleste af os har spillet nogle år; og vi er alle indstillet på at hjælpe nye, mindre rutinerede spillere i gang. Hvis du kommer alene, skal vi nok finde en makker til dig!

Interesseret?.... ...kontakt formanden telefon 29 88 67 46 eller gå ind på vor hjemmeside www.bridge.dk/2177 og få flere informationer.

Vi glder os til at se dig i Bridgeklubben Spar Bonde !Vores turneringsplan søger vi at gøre afvekslende med par-, hold- og miniholdturneringer samt klubmesterskaber - alt sammen i en gemytlig og venskabelig atmosfære. På spilleaftenen er det muligt at købe kaffe eller te.

I løbet af sæsonen afholder vi nogle selskabelige afslappede arrangementer, hvor vi får lidt godt at spise og drikke og dyrker det sociale samvær. Sidste spilleaften før jul og i sæsonen - i forbindelse med generalforsamlingen - hylder vi vinderne med klapsalver og overrækkelse af vinpræmier.

Interesseret?.... ...kontakt formanden telefon 29 88 67 46 eller gå ind på vor hjemmeside www.bridge.dk/2177 og få flere informationer.